طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت در خانه بسیار ساده است و در این دستور پخت که از سایت آشپزی سالم گرفته شده قصد داریم تا طرز تهیه این پیتزا خوشمزه را به طور کامل توضیح دهیم. با ما همراه باشید.

 

مواد لازم جهت تهیه پیتزا قارچ و گوشت

  • 100 گرم گوشت چرخ کرده
  • یک عدد پیاز
  • 100 گرم قارچ
  • 100 گرم پنیر پیتزا
  • یک عدد خمیر پیتزا
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • یک عدد فلفل دلمه ای
  • 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یک قاشق مربا خوری رب گوجه فرنگی
  • نصف قاشق چایخوری زردچوبه
  • سس گوجه به مقدار لازم

 

پیتزا گوشت و قارچ - طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ خوشمزه | ایران کوک

 

مرحله 1:

در ابتدا پوست پیاز را جدا کرده و آن را تمیز شسته و کاملا خرد کنید. سپس در داخل یک ماهیتابه، روغن زیتون ریخته و روی حرارت با شعله متوسط قرار می دهیم. وقتی روغن داغ شد، پیازها را در داخل ماهیتابه می ریزیم و تفت می دهیم تا به رنگ طلایی شود.

 

مرحله 2:

گوشت چرخ کرده را به پیاز داغ اضافه کرده و تفت می دهیم و مقداری نمک و فلفل به میزان دلخواه به آن اضافه می کنیم. گوشت را تفت می دهیم تا سرخ شده و تغییر رنگ دهد.

 

مرحله 3:

قارچ را شسته و خرد می کنیم. قارچ خرد شده را به گوشت چرخ کرده اضافه کرده و همه مواد را باهم تفت می دهیم تا سرخ شود. باید صبر کیند تا آب قارچ به طور کامل جمع شود.

 

مرحله 4:

فلفل دلمه ای را تمیز شسته و خرد می کنیم. سپس آن را به مواد داخل ماهیتابه اضافه کرده و تفت می دهیم.

 

مرحله 5:

رب گوجه فرنگی و زردچوبه را به آن اضافه کرده و مواد را با قاشق زیر و رو می کنیم تا رب گوجه فرنگی و زردچوبه کاملا در مواد اثر کرده و آن را طعم دار کند. پس از آن درب ماهیتابه را گذاشته و به مدت 5 تا 7 دقیقه صبر می کنیم. در این مدت مواد به طور کامل سرخ می شوند.

 

مرحله 6:

فر اجاق گاز را روشن کرده و آن را بر روی دمای 0 درجه سانتی گراد تنظیم می کنیم تا گرم شود و خمیر پیتزا را که از قبل آماده کرده ایم از یخچال بیرون می آوریم.

 

مرحله 7:

سینی فر را کمی با روغن چرب کرده و یک ورق خمیر پیتزا را در داخل آن قرار می دهیم. سس گوجه فرنگی را بر روی خمیر پیتزا ریخته و با پشت قاشق غذاخوری آن را به طور کامل بر روی سطح خمیر پیتزا بخش می کنیم.

 

مرحله 8:

نصف محتویات پیتزا را روی سس گوجه فرنگی ریخته و سپس بر روی خمیر پیتزا پخش کنید. سپس بر روی آن نصف پنیر پیتزا را بریزید. این کار باعث می شود تا طعم پیتزا قارچ و گوشت خوشمزه تر شود.

 

مرحله 9:

سایر مواد پیتزا را روی خمیر پیتزا ریخته و پخش می کنیم.

 

مرحله 10:

باقی مانده پنیر پیتزا را بر روی مواد ریخته و پخش کنید.

 

مرحله 11:

در نهایت خمیر پیتزا را به مدت 15 تا 20 دقیقه در داخل فر قرار دهید تا رنگ آن طلایی و برشته شود.

 

پس از این مدت پیتزا را از فر خارج کرده و صبر کنید تا کمی از حرارت آن کم شود. سپس آن را برای تزئین در یک ظرف دیگر قرار داده و در اندازه های معمول پیتزا برش بزنید. در صورت تمایل می توانید سس گوجه فرنگی یا سس فرانسوی بر روی آن ریخته و میل کنید.

 

پیتزا از غذاهای خوشمزه و لذیذ و پرطرفدار در سرتاسر جهان است. پیتزا قارچ و گوشت به علت اینکه بدون سوسیس و کالباس و یا به طور کلی گوشت های فرآوری شده تهیه می شود، از سایر انواع پیتزاهای تهیه شده با گوشت سالم تر است.

طرز تهیه کوکو سبزی خوشمزه خانگی و پفکی به روش رستورانی

طرز تهیه پنکیک ساده خانگی فوری و خوشمزه

طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه گیلانی مقوی و پرطرفدار

پیتزا ,  ,کرده ,مرحله ,گوشت ,روی ,  مرحله ,کرده و ,خمیر پیتزا ,پیتزا را ,می کنیم ,خمیر پیتزا ریخته

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

آموزش مدیریت فردی ساندویج پانل فروشگاه سرامیک لوکس welcome وبلاگ آموزش 85 وبسایت پشتیبانی لایک چت بعد از تو ... اثاث کشی yaserfile تجارت با ما